CRM система з інтеграцією в Bon Sens
Наша компанія отримала багато запитів на розробку функції обміну програми Bon Sens з CRM системою. Проаналізувавши велику кількість пропозицій, які є на ринку, ми зупинили свій вибір на європейській системі Odoo

Наша компанія отримала багато запитів на розробку функції обміну програми Bon Sens з CRM системою. Проаналізувавши велику кількість пропозицій, які є на ринку, ми зупинили свій вибір на європейській системі Odoo, яка набирає популярності в Україні. Її перевага полягає у можливості налаштовувати та індивідуально розробити функції та модулі під кожного клієнта персонально, враховуючи його потреби та особливості управління компанією. Окрім того, вона може встановлюватися на хмарному сховищі, що дозволяє використовувати її будь-де. Більшість функцій CRM системи уже були створені у Bon Sens, а тепер їх доповнює Odoo.

Система доступна українською, англійською та російською мовами.


Обмін даними між Odoo та Bon Sens налаштовується користувачем та працює в обох напрямках. Усі документи (замовлення, контакти тощо), які створюються у CRM системі, завантажуються у програму, для подальшої роботи з ними.


Дізнатися більше про можливості CRM системи Odoo та її інтеграцію з програмою Bon Sens можна у нас на сайті.

Замовляйте презентацію прямо зараз, та дізнайтесь як Odoo допоможе вашому бізнесу!

Зв'яжіться з нами щодо будь-яких питань, пов'язаних з нашою компанією або послугами.

Дякуємо за ваше повідомлення

Наша команда зв'яжеться з вами як тільки зможе.
А поки запрошуємо вас відвідати наш веб-сайт.


Поділіться нашою статтею з друзями:

Поділитися



Увійти залишити коментар
Нові можливості для бізнес-взаємодії через B2B кабінет інтегрований в Odoo
Легко та ефективно управляйте своїм бізнесом завдяки нашій інтегрованій В2В системі, яка взаємодіє з відомою CRM та ERP платформою Odoo.